Introducere » Reducere până la 77% » Stickere de perete » Stikere de perete POLE DANCE 50x100 cm NAUT001/24h - culoare negru


        

Stikere de perete POLE DANCE 50x100 cm NAUT001/24h - culoare negru

in stoc

reducere


0x

 

Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: ZNFZNAUT001/50x100/70/24h
Producător: ARTMIE
Preț obișnuit 46,90 Lei
Prețul nostru fără TVA : 31,85 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
37,90 Lei

Toate autocolante noastre de perete sunt realizate dintr-o folie specială auto- adezivă, într-o varietate de dimensiuni . Autocolante de perete se lipesc în principal pe o suprafața netedă , și ar trebui specificat că pot fi utilizate doar o singură dată . După montare , în cele mai multe cazuri nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea de urme de tencuială , vopsea sau urme de adeziv .


Avantajul de autocolante de perete,este comoditatea , viteza de decorare care poate fi realizat cu o singură mișcare de lipire , fără picurare sau inegalitatea ca în pictura . Autocolantele noastre ( folie ) sunt livrate cu o folie de transmisie , care permite o foarte simplă lipire sau eliminarea etichetelor.

Autocolante de perete – stickeri cu ilustrații pe fotografii pot fi comandate în culorile prezentate în catalogul de mai sus . Atenție, la vizualizarea culori - în funcție de poziția calculatorului(monitorului) ,nuanțele de culori pot varia.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MTFlZGU