Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Reduceri -60% » Textil / Deco % » Stikere pentru perete INIMĂ 50x50 cm NACZ11/24h - culoare albă


Stikere pentru perete INIMĂ 50x50 cm NACZ11/24h - culoare albă

in stoc

 

reducere


0x
Istoric transparent al prețurilor
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: ZNFZNACZ11/50x50/10/24h
Producător: ARTMIE
Prețul nostru fără TVA : 50,16 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
59,69 Lei

în coş:
  buc  

Toate autocolante noastre de perete sunt realizate dintr-o folie specială auto- adezivă, într-o varietate de dimensiuni . Autocolante de perete se lipesc în principal pe o suprafața netedă , și ar trebui specificat că pot fi utilizate doar o singură dată . După montare , în cele mai multe cazuri nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea de urme de tencuială , vopsea sau urme de adeziv .


Avantajul de autocolante de perete,este comoditatea , viteza de decorare care poate fi realizat cu o singură mișcare de lipire , fără picurare sau inegalitatea ca în pictura . Autocolantele noastre ( folie ) sunt livrate cu o folie de transmisie , care permite o foarte simplă lipire sau eliminarea etichetelor.

Autocolante de perete – stickeri cu ilustrații pe fotografii pot fi comandate în culorile prezentate în catalogul de mai sus . Atenție, la vizualizarea culori - în funcție de poziția calculatorului(monitorului) ,nuanțele de culori pot varia.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YTM0OTY2N