Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

Introducere » Dan Johannson » Panza suspendata » Wall Hanging Canvas Perky Boy in Oil - Dan Johannson XMPDJ117 - 30x45 cm – cadru maro


        

Wall Hanging Canvas Perky Boy in Oil - Dan Johannson XMPDJ117 - 30x45 cm – cadru maro

pânze agățate Dan Johannson

nou


0x

 

Accesibilitate: În numai 6 - 8 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XMPDJ117_30x45-HNE
Alegeți dimensiunea pentru Pânza cu agățare pe perete
Prețul nostru fără TVA : 57,06 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
67,90 Lei

în coş:
  ks  

Faceți cunoștință cu cea mai recentă tendință e decorațiuni de perete în stilul modern nordic cu motivele lui Dan Johoannson.! Lăsați sentimentele să se trezească, sub impresia unui minimalist design nordic.

Imprimare realistă digitală, impermeabilă cu protecție împotriva decolorării, se face pe o pânză de înaltă calitate din bumbac. Atunci când este adăugată în interior, va crea o atmosferă specială în casa dumneavoastră.

Pânza este agățată pe laturi din lemn de molid, în partea de sus și jos. Datorită unei sfoare solide, veți putea agăța în siguranță pânza pe peretesimplu și elegant. În ofertă există diferite laturi, în mai multe culori, pe care le puteți alege cu un motiv la gustul dvs.

Din motive de siguranță și ușurință în manipulare și transport, pânza a fost pliată într-o rolă și ambalată într-un tub de carton în momentul ambalării.

*Sfat: În cazul în care pânza în transport se estompează, fie că este din cauza unei manipulări necorespunzătoare sau din cauza laturilor din lemn, va fi suficient să o pulverizați puțin pe spate cu un spray de apă. În 24 de ore, când este complet uscat, toate imperfecțiunile vor dispărea.


 width=

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NWQyOGY4M