Introducere » Wall Hanging Canvas » Wall Hanging Canvas Soul with Sequence - Dan Johannson XMPDJ102


        

Wall Hanging Canvas Soul with Sequence - Dan Johannson XMPDJ102

pânze agățate Dan Johannson

nou

 

Accesibilitate: 4 - 6 zile lucrătoare
Numar produs: XMPDJ102
Livrare GRATIS: La achiziția mai mare de 250 Lei
Telefon: 035 922 8030
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
1. Selectează dimensiunile 1:
Selectați culoarea de latură:
Prețul nostru fără TVA : 37,73 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
44,90 Lei

în coş:
  kom  

Faceți cunoștință cu cea mai recentă tendință e decorațiuni de perete în stilul modern nordic cu motivele lui Dan Johoannson.! Lăsați sentimentele să se trezească, sub impresia unui minimalist design nordic.

Imprimare realistă digitală, impermeabilă cu protecție împotriva decolorării, se face pe o pânză de înaltă calitate din bumbac. Atunci când este adăugată în interior, va crea o atmosferă specială în casa dumneavoastră.

Pânza este agățată pe laturi din lemn de molid, în partea de sus și jos. Datorită unei sfoare solide, veți putea agăța în siguranță pânza pe peretesimplu și elegant. În ofertă există diferite laturi, în mai multe culori, pe care le puteți alege cu un motiv la gustul dvs.

Din motive de siguranță și ușurință în manipulare și transport, pânza a fost pliată într-o rolă și ambalată într-un tub de carton în momentul ambalării.

*Sfat: În cazul în care pânza în transport se estompează, fie că este din cauza unei manipulări necorespunzătoare sau din cauza laturilor din lemn, va fi suficient să o pulverizați puțin pe spate cu un spray de apă. În 24 de ore, când este complet uscat, toate imperfecțiunile vor dispărea.


 width=

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NmIwMT