Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » NOUTĂȚI » Natură pe pânză Mișcare armonioasă


Natură pe pânză Mișcare armonioasă

Colecția Nature Geometry

 


0x
Accesibilitate: În numai 5 - 7 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBMDAB037E1
Tema: forme geometrice
Culoare: multicolor
Combinații perfecte: multicolor
1. Selectează dimensiunile 1
Prețul nostru fără TVA : 107,48 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
127,90 Lei

în coş:
   

Care este relația dintre natură și geometrie în arta abstractă?

Natura este un artist original în permanență, fie că este vorba de modelele abstracte de pe aripile unui fluture, de paleta de culori a unui apus de soare sau de precizia geometrică a unui fagure de miere. Noua noastră colecție Nature Geometry onorează aceste experiențe unice, aducându-le împreună pentru a crea o imagine unică pentru casa dvs. prin intermediul imaginilor.

Natura este cel mai vechi artist, conform științei

Știați că cea mai veche operă de artă cunoscută a omului preistoric are 40.000 de ani? Aceste desene au fost descoperite într-o peșteră indoneziană și demonstrează că trăsătura umană de a ne exprima și de a fi inspirați de natură este puternic înrădăcinată în ADN-ul nostru.

Seria numerelor Fibonacci

Ați auzit vreodată de secvența lui Fibonacci? Această serie matematică, care începe cu numerele 0 și 1 și continuă cu adunarea celor două numere precedente (0, 1, 1, 1, 2, 2, 3, 5, 8, 13...), apare în întreaga natură sub forma unor spirale și modele frumoase, de la cochiliile melcilor de mare până la distribuția crengilor într-un copac. O matematică atât de frumoasă ne arată că natura însăși favorizează o anumită formă de geometrie, iar acest lucru am încercat să îl surprindem în colecția noastră.

Înfrumusețați-vă mediul înconjurător

Nu contează dacă sunteți în căutarea unor tablouri din natură pentru sufragerie, dormitor sau birou, colecția noastră oferă ceva pentru fiecare. Fiecare imagine este rezultatul unei combinații ingenioase de culori și forme, inspirată de modelele nesfârșite ale naturii.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YzJiMTZ