Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Reduceri -60% » Tablou pe pânză FLORI ÎN VAZĂ 1 parte XOBCH1674WE1 Discount 40 % 70X70 cm


Tablou pe pânză FLORI ÎN VAZĂ 1 parte XOBCH1674WE1 Discount 40 % 70X70 cm

în stoc

 

promoție


0x
Istoric transparent al prețurilor
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBCH1674WE1-70x70-24h
Prețul nostru fără TVA : 103,28 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
122,90 Lei

Pictură pe pânză - Reproducere de autor

Una dintre noutățile complete în domeniul decorării moderne. Am dat curs sugestiilor dvs. și am decis să ne mulțumim dragii noștri clienți. Astfel, am început să imprimăm tablourile de perete pictate manual de Atelier Lipa și pe pânză de bumbac de înaltă calitate. De la distanță nu veți putea deosebi imprimatul de originalul pictat. Avantajul perfect, însă, este că putem livra reproducerea de autor la domiciliul dumneavoastră în câteva zile.

Avem peste 15.000 de tablouri în magazinul nostru. Prin urmare, dorim să vă facilităm alegerea celor mai populare piese, plasând doar cele mai populare lucrări în această categorie specială. Vă vor plăcea temele de flori, peisaje, animale, femei sau creații din lumea artei abstracte.

O parte importantă a producției este calitatea garantată a tehnicii, a componentelor relevante, cum ar fi pânza, garniturile și vopseaua. Puteți citi despre caracteristicile lor unice în rândurile următoare. Vă prezentăm 6 informații interesante care sunt cele mai importante în întregul proces de creație:

1. Folosim imprimare foto digitală impermeabilă de ultimă generație, ceea ce asigură faptul că culorile frumoase și bogate nu se estompează și își păstrează aspectul original.

2. Pânza italiană specială este un produs al ARTMIE și este realizată din bumbac 100%. Este structurată și are proprietatea excelentă de a nu străluci la soare. Strălucirea fină de pe suprafață face din tablou o piesă originală și unică.

3. Ramele sunt realizate din muluri de molid ARTMIE de înaltă calitate, masive, din lemn de molid, care sunt rotunjite la margini. Această caracteristică grozavă este foarte importantă, deoarece pânza nu va fi deteriorată la margini.

4. Vopselele de înaltă calitate utilizate sunt inodorii și nu emit substanțe nocive în aer

5. Toate reproducerile de autor sunt produse în Slovacia în cele mai bune condiții

6. O informație plăcută este faptul că împachetăm tablourile în folie cu bule și într-o cutie de carton de înaltă calitate pentru a preveni deteriorarea. În mod gratuit adăugăm șuruburi și un cârlig pentru agățare.

Cum se agață un tablou pe perete?

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MjA4MTY