Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Reduceri -60% » CELE MAI MARI MAFIOANE DE PE ECRAN - The Godfather 150X100 cm


CELE MAI MARI MAFIOANE DE PE ECRAN - The Godfather 150X100 cm

în stoc

 

promoție


0x
Istoric transparent al prețurilor
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBTL001I1-150x100-24h
Prețul nostru fără TVA : 201,60 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
239,90 Lei

în coş:
   

Filmele cu mafioți precum The Godfather, Scarface, Goodfellas și, mai recent, seria Peaky Blinders sunt foarte populare dintr-un motiv foarte simplu. Acestea spun povestea unor oameni puternici care trăiesc într-o lume a crimei, a violenței și oferă multe lecții pentru viața noastră. În afară de filme, această temă a fost reflectată și în decorațiunile de perete moderne sub forma unor tablouri pe pânză, care se regăsesc mai ales în zonele în care trăiesc bărbații.

Birourile, saloanele, camerele de joacă sau garajele sunt cele mai bune locuri pentru tablourile cu mafioți. Dacă vrei să știi de ce le plac bărbaților aceste filme, unul dintre motive este că adesea iau o lecție din ele.

5 SFATURI pe care le poți învăța din filmele clasice cu mafioți

1. Respectul este cheia

În filmele cu mafioți, respectul este totul. Fie că este vorba de respectul față de familie, prieteni sau dușmani, este esențial să păstrezi respectul pentru a avansa în viață.

2. Fii loial

În filmele cu mafioți, loialitatea este un factor cheie pentru succes. Este important să rămâi loial prietenilor și familiei tale și să nu le trădezi niciodată încrederea.

3. Asumă-ți riscuri

În filmele cu mafioți, asumarea riscurilor este adesea singura modalitate de a obține succesul. Nu vă fie teamă să vă asumați riscuri și să ieșiți din zona de confort.

4. Fiți pregătiți

În filmele cu mafioți, pregătirea este esențială. Asigură-te că ești pregătit pentru orice situație cu care te-ai putea confrunta.

5. Nu vă fie teamă să vă apărați singuri

În filmele cu mafioți, personajele sunt adesea nevoite să se apere singure pentru a obține ceea ce își doresc. Nu vă fie teamă să vă apărați și să luptați pentru ceea ce credeți.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NTZhNmF