Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Fotografii pe pânză » Cadou pentru femei - Portret istoric fotografia pe pânză


Cadou pentru femei - Portret istoric fotografia pe pânză

Fotografii pe pânză

 


0x
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBFOTO-WMN
Tema: din fotografie
Alegeți Tabloul istoric după fotografie
Prețul nostru fără TVA : 213,36 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
253,90 Lei

în coş:
  buc  

*Timpul de livrare a acestui tablou este de 3 - 5 zile lucrătoare după achitarea comenzii în avans și după aprobarea previzualizării de către clientul nostru.

Cadoul frumos pentru femei. Portret istoric - fotografia pe pânză

Nu vom mai reuși să ne întoarcem în diferite perioade din istorie, dar ceea ce reușim este imortalizarea fotografiei tale pe tablourile noastre sub forma frumuseții din romantism sau a doamnei din perioada impresionistă. Portretul istoric este cadoul perfect pentru femeile, care știu să aprecieze calitatea, cu un simț estetic rafinat și cu simțul umorului.

Cum va reacționa o femeie, care tocmai a primit cadoul cu portretul istoric pe pânză din propria fotografie?

Cadoul la locul de muncă: “Waau, perfect! De acum încolo, îmi veți spune madam :D.”
Practică: "Foarte frumos, îl voi atașa deasupra mesei de birou sau în sufragerie."
Cadoul de la prietene: "E frumos! Sunteți minunate, de acum înainte o veți asculta doar pe regina voastră :P.
Suflet romantic: "Cu siguranță mă iubește cel mai mult din tot universul - sunt regina lui."
Cadou de la prieten: "În sfârșit a fost și el creativ și mi-a oferit ceva valoros și frumos – nu doar flori și ciocolată."
Flegmatică: "Dacă tot mi l-ai dăruit, trebuie să-l atârnăm undeva."
Imediat după o ceartă cu prietenul: "Super mulțumesc - sărut pe frunte".

Care ar fi reacția ta? :) Un portret în stil istoric va fi pe placul oricărei femei, care știe să aprecieze originalitatea și înclină spre înfrumusețarea casei. Optează pentru tablourile, care îi fac pe oameni fericiți.

Realizarea acestui tablou special este pentru noi un proces meticulos, căruia este dedicată multă energie și dragoste. Cum lucrarea la acest produs "la comandă" nu poate fi realizată similar de două ori pentru același produs, fiecare comandă este abordată în modul individual și este adaptată "pe măsură" nevoilor specifice a clientului nostru. Un astfel de tablou special personalizat, este unic și nu se încadrează în ofertele noastre standard de pe site. Prin urmare, vă solicităm o comandă obligatorie cu plata în avans. Vă rugăm să rețineți că, din cauza standardului superior menționat mai sus, și a fabricației la comandă, astfel de bunuri nu sunt acoperite de dreptul de retragere în termenul de 14 zile în conformitate cu Legea nr. 102/2014 privind protecția consumatorilor, cu excepția cazului în care sunt defecte de natură tehnică.

*Pentru mai multe informații privind rezoluția minimă în pixeli sau alte cerințe privind calitatea și formatul fotografiilor, găsiți vă rog în termenii și condițiile noastre.*

*În cazul în care comandați mai multe bucăți de tablouri de aceeași dimensiuni, este posibilă atașarea atașamentului în format .zip sau .rar*

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZWUzNTM