Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Despre noi
Despre noi - Tablomania.ro

 

......la domiciliu, confortabil, în condiții de siguranță și fără frică.

 

Noi suntem echipa tanara, creativa si inovatoare, bogată, cu experiență și cunoștințe în domeniul comerțului și serviciilor pe Internet. În piața on-line funcționăm cu succes de mai mulți ani. Sediul nostru este situat în partea de est a Slovacia, în Snina.

 

Gama largă de produse cu cele mai mici prețuri de pe piață. Acțiuni interesante, reduceri, și programe de loialitate. Livrarea comenzilor prin curier direct la dumneavoastră acasă. Efectuarea de plată în avans sau prin transfer bancar. Serviciul pentru clienți profesional prin e-mail, telefon sau prin chat online. Toate acestea și mai multe este semnul distinctiv al calității noastre!

 

Pe piața din România funcționăm prin mai multe e-shop-uri de vânzare a produselor din domeniul artei, îmbrăcăminte - toate pe internet.

 

E-SHOP - urile FAMILIEI ARTMIE, spol. s r.o.

 

www.artpic.ro - “E-shop pentru artiști” - Partenerul artei tale. Comerț pentru accesorii de pictură și pânză pentru pictură.

www.TikTok.ro -

www.Tablomania.ro -

 

Timul ARTMIE, spol. s r.o.Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

Nzk1YWUz