Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Program de loialitate
Program de loialitate

 

!!! AFI FIDEL SE RESPLĂTEȘTE !!!

 

Loialitatea este un semn de încredere. Încrederea în produsele și serviciile noastre. O astfel de încredere și loialitate noi o prețuim, așa dar programele de loialitate sub formă de reduceri și de acțiuni dovedesc prețuirea cliențiilor!

 

DEVENIȚI FANUL NOSTRE FB ACUM:

Dați un click pe butonul "like" pe pagina noastră de Facebook.
*mai multe informații despre modul de livrare și condițiile generale de afaceri


V.I.P. client

Orice persoană care cumpără un tablou într-o comandă în valoare de mai mult de 500 € va primi o reducere de 10%, la cumpararea în valoare de peste € 1000 o reducere de 20%. Această reducere va fi valabilă pe fiecare achiziție de VIP client, indiferent de valoarea comenzilor viitoare. Noi prețuim în special clienții noștri V.I.P.

 

Condiții de realizarea reduceriilor

Diferite tipuri de reduceri nu pot fi combinate unele cu altele (de exemplu, TOP și produs client VIP), ci realizarea reduceri este posibilă (la valoarea reduceri mai mari).

Reducerile sunt disponibile cu înregistrarea completă și corectă (complectarea informațiilor necesare pentru înregistrare). Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a refuza o reducere, dacă nu să respectați termenii și condițiile generale. Condiții de reduceri apar atunci când comandați bunuri (de exemplu. când plătiți). Nu se poate accepta reducerea retroactivă.


Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZGY1MT