Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

» Informații despre tablouri
Informații despre tablouri

Cum pot seta corect tabloul de pe perete, sa fie perfect ca imaginea de pe site-ul?

Nu-ți face griji, lucru este într-adevăr foarte simplu. Este suficient pentru orice tip de tablouri cu mai multe piese, ca atunci cand planificarea pentru montare, vă rugăm să le setați pe perete, astfel încât piesele să fie la o distanță de 1 cm - 1.5cm una de alta, semnați cu un creion pe perete de părțile centrale ale tabloului. după care le puteți găuri. Dacă există probleme minore cu spațiul între tablouri, puteți schimba mereu suportul pe rama de lemn.

Cu ce să agăț tabloul pe perete, adică cum să agăț tabloul pe șurub?

În ambalaj veți obține o placă de alamă cu două šuruburi pentru fiecare parte dintre tablouri. Pe ele le veți șuruba pe partea de lemn în partea superioară și o agățați pe perete. Dacă se întâmplă ca placa de alamă sa nu fie în ambalaj, nu vă faceți griji - există două tipuri de rame din lemn, iar dacă nu ați primit o alocație de perete, rama de lemn care include materialul este tăiată pe o partea, care este situată pe partea superioară de motivul pictat, iar imaginea poate fi plasat cu șurubul pe partea tăiată.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OWZhM