Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » NOUTĂȚI » Design decorare pe panza Dimineața cu lalea


Design decorare pe panza Dimineața cu lalea

Colecția Boundless Inspiration

 


0x
Accesibilitate: În numai 5 - 7 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBMDFL006E1
Tema: flori
Culoare: verde
Combinații perfecte: multicolor
Alegeți dimensiunile reproducerilor de autor
Prețul nostru fără TVA : 215,88 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
256,90 Lei

în coş:
   

5 noutăți interesante din lumea artei murale pe care trebuie să le știi


Artă murală personalizată: Aproximativ 35% dintre persoanele care își amenajează locuințele se concentrează pe personalizarea mediului de viață cu artă murală care reflectă stilul și interesele lor particulare.

Realitatea augmentată în artă: Tehnologia realității augmentate devine din ce în ce mai accesibilă și mai populară. Până la 25% dintre oameni vor încerca mai întâi un tablou prin intermediul realității augmentate pentru a vedea dacă acesta se va potrivi în interiorul lor înainte de a decide dacă îl vor cumpăra sau nu.

Sustenabilitate și eco-design: Până la 20% dintre persoanele care își amenajează locuințele sunt interesate să se asigure că decorațiunile și accesoriile pentru casă sunt realizate din materiale durabile din punct de vedere ecologic.

Îmbinarea stilurilor: Sondajele arată că doar 10% dintre oameni experimentează cu decorațiunile de perete. Acest lucru înseamnă că acestor persoane le place să combine diferite stiluri și motive pentru a crea o expresie unică și distinctivă în casa lor.

Galerii și expoziții virtuale. Până la 10% dintre oameni le folosesc atunci când aleg decorațiuni de perete pentru casa lor. Aceste expoziții le permit oamenilor să descopere noi lucrări din confortul propriei case.

Descoperiți noile tendințe și piese neobișnuite care vor adăuga lux, stil și modernitate interiorului dumneavoastră. Am transformat pictura pe pânză într-o experiență vizuală concepută pentru toți cei care caută un design excepțional și o expresie unică.

Beneficiile produsului:

  • O experiență vizuală excepțională datorită culorilor frumoase și bogate și a aspectului realist
  • pânză italiană ARTMIE de înaltă calitate, din bumbac 100%, de înaltă calitate, cu un luciu fin și care nu strălucește la soare
  • rame de molid robuste și rotunjite pentru o durată de viață mai lungă și pentru protecția tablourilor
  • utilizarea sigură și delicată a vopselelor de înaltă calitate, fără miros și fără poluanți
  • ambalare de precizie în folie cu bule și cutie de carton cu șuruburi și cârlige de agățat incluse pentru o livrare sigură și o instalare ușoară și gratuită

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

Y2Q4YzA3