Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Fotografii pe pânză » Imaginea din fotografie - 3 PARȚI


Imaginea din fotografie - 3 PARȚI

Tablouri foto de perete

 


0x
Numar produs: XOBFOTO-E3
1. Selectează dimensiunile 3
Prețul nostru fără TVA : 163,87 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
195,00 Lei

în coş:
   

De ce să alegeți picturi în 3 părți din propriile fotografii?

Fotografiile dvs. sunt unice și pline de momente prețioase. Așa că de ce să nu le lăsați să înflorească pe peretele casei dvs. Tablourile în 3 părți din propriile fotografii aduc experiențele și emoțiile tale frumoase direct în interiorul tău. Cu o notă personală și autenticitate, acestea aduc o atmosferă specială și unică în casa dvs. Fă-te fericit și creează-ți propria galerie de artă din propriile fotografii.

Sfaturi pentru plasarea tablourilor în 3 părți din fotografii

Atunci când plasați tablouri în 3 părți din fotografii, cheia este să vă lăsați ghidat de propria creativitate. Am adunat câteva sfaturi pentru plasarea lor:

Camera de zi: Creați un perete uimitor de amintiri agățând imaginile pe peretele principal, transformându-le într-un punct focal izbitor al camerei.

Dormitor. Așezați tablourile pe peretele de deasupra patului pentru a crea o atmosferă imersivă de relaxare

Bucătărie: Creați o experiență culinară de neuitat pentru oaspeții dumneavoastră. Agățați tablouri pe peretele din spatele mesei de luat masa pentru a adăuga o notă de stil spațiului în care vă adunați cu familia și prietenii.

Birou: Răsfățați-vă cu o doză zilnică de inspirație și creativitate. Așezați tablouri deasupra biroului dvs. pentru a vă oferi inspirație și energie creativă pentru sarcinile de lucru.

Hol: Transformați un hol plictisitor într-un spațiu artistic fascinant. Agățați tablouri unul lângă altul pentru a crea un spațiu de tranziție unic, care va stârni curiozitatea și atenția.

Tablourile dvs. în 3 părți din propriile fotografii vor aduce o notă specială casei dvs. și vor evoca amintiri de neuitat pentru dvs. și pentru cei dragi. Așezați-le într-un loc potrivit și lăsați-vă purtați de atmosfera lor unică.

Avantajele produselor noastre:

  • bucurați-vă de o experiență vizuală uimitoare datorită culorilor frumoase și bogate și aspectului realist al tablourilor noastre
  • tablourile noastre sunt realizate din pânză italiană ARTMIE de înaltă calitate, care este fabricată din bumbac 100%. Aceasta are un luciu fin și nu strălucește la soare, ceea ce garantează o calitate și o durabilitate ridicate
  • tablourile sunt prevăzute cu rame de molid solide și rotunjite, ceea ce le asigură longevitatea și le protejează de deteriorări
  • la realizarea tablourilor folosim vopsele de înaltă calitate, care nu au miros și nu conțin substanțe nocive. Acest lucru asigură faptul că picturile sunt sigure și ecologice
  • toate tablourile noastre sunt ambalate cu precizie în folie cu bule și cutii de carton. fiecare tablou este livrat cu șuruburi și cârlige pentru agățare, permițând o instalare ușoară și sigură

Informații importante

Timpul de livrare a imaginii foto este de 3 - 5 zile lucrătoare de la primirea plății de la client. Cu toate acestea, în cazul în care clientul trimite o fotografie de calitate slabă la comandă sau este necesară o modificare semnificativă în crearea imaginii, serviciul clienți va contacta clientul și va solicita o alta sau va aștepta aprobarea unei probe.

În cazul în care nu primim un răspuns din partea clientului în termen de 5 zile lucrătoare, vom considera comanda așa cum a fost convenită și vom tipări fotografia în conformitate cu dovada trimisă. Dacă nu vă contactează nimeni, totul este în regulă și veți avea fotografia acasă într-o clipă.

Realizarea acestui tablou special este pentru noi un proces meticulos, căruia îi dedicăm multă energie și dragoste. Deoarece lucrarea nu poate fi realizată în același mod de două ori pentru acest produs "la comandă", abordăm fiecare comandă în mod individual și aceasta este adaptată la nevoile specifice ale clientului "la comandă". După aprobarea dvs. obligatorie a probei grafice, motivul este trimis direct la tipografie. O astfel de imagine specială, făcută la comandă, este unică și nu se încadrează în oferta noastră standard de pe site. Prin urmare, vă solicităm o comandă obligatorie cu plata în avans. Vă rugăm să rețineți că, din cauza standardului superior menționat mai sus și a producției la comandă, astfel de bunuri nu sunt acoperite de dreptul de retragere în termen de 14 zile, în conformitate cu Legea nr. 102/2014 privind protecția consumatorilor, cu excepția cazului în care este vorba de defecte de natură tehnică.

Pentru mai multe informații despre rezoluția minimă a pixelilor și alte cerințe privind calitatea și formatul fotografiilor, vă rugăm să consultați termenii și condițiile noastre.

În cazul în care comandați mai multe bucăți de imagini de aceeași dimensiune, este posibil să atașați un atașament în format .zip sau .rar*.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OGQ3Y