Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Fotografii pe pânză » Imaginea din fotografie - 5 LUCRĂRI


Imaginea din fotografie - 5 LUCRĂRI

Tablouri foto de perete

 


0x
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBFOTO-E5
1. Selectează dimensiunile 5
Prețul nostru fără TVA : 286,47 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
340,90 Lei

în coş:
   

De ce să alegeți picturi în 5 părți din propriile fotografii

Momentele prețioase și personale merită un loc special în casele noastre. Picturile în 5 părți din propriile fotografii aduc experiențe și emoții frumoase direct în casa ta. Un tablou dintr-o fotografie aduce unicitate, autenticitate și o notă personală unui spațiu. Fă-te fericit și creează o galerie de artă unică din propriile fotografii.

Sfaturi pentru plasarea tablourilor în 5 părți din fotografii

Atunci când amplasați tablouri în 5 părți din fotografii, nu ezitați să vă lăsați pradă creativității. Iată câteva sfaturi pentru amplasarea lor:

Camera de zi: Creați un perete uimitor de amintiri agățând imaginile pe peretele principal, făcându-le un punct focal izbitor al camerei.

Dormitor: Transformați-vă dormitorul într-un loc plin de amintiri și romantism. Așezați tablourile pe peretele de deasupra patului pentru a crea o atmosferă impresionantă de relaxare.

Bucătărie: Creați o experiență culinară de neuitat pentru oaspeții dumneavoastră. Agățați tablouri pe peretele din spatele mesei de luat masa pentru a adăuga o notă elegantă spațiului în care vă întâlniți cu familia și prietenii.

Birou: Răsfățați-vă cu o doză zilnică de inspirație și creativitate. Așezați tablouri deasupra biroului dvs. pentru a vă oferi inspirație și energie creativă pentru sarcinile de lucru.

Hol: Transformați un hol plictisitor într-un spațiu artistic fascinant. Agățați tablouri unul lângă altul pentru a crea un spațiu de tranziție uluitor, care va stârni curiozitatea și atenția.

Beneficiile produselor noastre:

  • Bucurați-vă de o experiență vizuală uimitoare datorită culorilor frumoase și bogate și aspectului realist al tablourilor noastre
  • Tablourile noastre sunt realizate din pânză italiană ARTMIE de înaltă calitate, care este fabricată din bumbac 100%. Aceasta are un luciu fin și nu strălucește la soare, ceea ce garantează o calitate și o durabilitate ridicate
  • tablourile sunt prevăzute cu rame de molid solide și rotunjite, ceea ce le asigură longevitatea și le protejează de deteriorări
  • la realizarea tablourilor noastre folosim vopsele de înaltă calitate, care nu au miros și nu conțin substanțe nocive. Acest lucru asigură faptul că picturile sunt sigure și ecologice.
  • Toate tablourile noastre sunt ambalate meticulos în folie cu bule și cutii de carton. Fiecare tablou vine cu șuruburi și cârlige pentru agățat, permițând o instalare ușoară și sigură.

Informații importante

Timpul de livrare a imaginii din fotografie este de 3 - 5 zile lucrătoare de la primirea plății de la client. Cu toate acestea, în cazul în care clientul trimite o fotografie de calitate slabă la comandă sau este necesară o modificare semnificativă în crearea imaginii, serviciul clienți va contacta clientul și va solicita o alta sau va aștepta aprobarea probei.

În cazul în care nu primim un răspuns din partea clientului în termen de 5 zile lucrătoare, vom considera comanda așa cum a fost convenită și vom tipări fotografia în conformitate cu dovada trimisă. Dacă nu vă contactează nimeni, totul este în regulă și veți avea poza acasă într-o clipă.

Realizarea acestui tablou special este pentru noi un proces meticulos, căruia îi dedicăm multă energie și dragoste. Deoarece lucrarea nu poate fi realizată în același mod de două ori pentru acest produs "la comandă", abordăm fiecare comandă în mod individual și aceasta este adaptată la nevoile specifice ale clientului "la comandă". După aprobarea dvs. obligatorie a probei grafice, motivul este trimis direct la tipografie. O astfel de imagine specială, făcută la comandă, este unică și nu se încadrează în oferta noastră standard de pe site. Prin urmare, vă solicităm o comandă obligatorie cu plata în avans. Vă rugăm să rețineți că, din cauza standardului superior menționat mai sus și a producției la comandă, astfel de bunuri nu sunt acoperite de dreptul de retragere în termen de 14 zile, în conformitate cu Legea nr. 102/2014 privind protecția consumatorilor, cu excepția cazului în care este vorba de defecte de natură tehnică.

Pentru mai multe informații despre rezoluția minimă a pixelilor și alte cerințe privind calitatea și formatul fotografiilor, vă rugăm să consultați termenii și condițiile noastre.

În cazul în care comandați mai multe bucăți de imagini de aceeași dimensiune, este posibil să atașați un atașament în format .zip sau .rar*.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NmNjND