Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » NOUTĂȚI » Lumea florilor pe pânză Frumusețe naturală


Lumea florilor pe pânză Frumusețe naturală

Colecția Tender Touches

 


0x
Accesibilitate: În numai 5 - 7 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBMDFL023E1
Tema: flori
Culoare: albă
Combinații perfecte: alb-albastru-gri
1. Selectează dimensiunile 1
Prețul nostru fără TVA : 107,48 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
127,90 Lei

în coş:
   

Cum de a plasa imagini de flori albe și aurii în casa ta?

Atunci când alegeți lucrări de artă pentru casa dvs., este important să luați în considerare mai mulți factori. Una dintre cele mai noi adăugiri la selecția noastră de decorațiuni de perete pe pânză este colecția "Gentle Touches", care va aduce frumusețea florilor albe și aurii în interiorul tău. Iată câteva recomandări despre cum să poziționați acest tip de accesoriu pentru casă, astfel încât să devină o adevărată bijuterie în locuința dvs.

1. Alegeți camera potrivită

Înainte de a începe să amplasezi tabloul floral, gândește-te în ce cameră ar trebui să fie amplasat. Tablourile din colecția "Gentle Touches" sunt potrivite pentru camera de zi, dormitor, sufragerie și chiar și pentru birou. Alegeți camera în care le veți putea admira cel mai mult.

2. Alegeți plasarea corectă

Amplasarea unui tablou este un factor cheie în amenajarea unei încăperi. Îl puteți plasa deasupra canapelei, patului, șemineului sau biroului. Decideți în funcție de ceea ce doriți ca decorul să pună în evidență. Dacă îl așezi deasupra șemineului, acesta va aduce un sentiment cald și confortabil în cameră, în timp ce plasarea lui deasupra mesei poate crea o atmosferă elegantă.

3. Combină-l cu accesorii

Vrei ca decorul să iasă și mai mult în evidență? Combină-l cu accesorii în culori albe și aurii. Pernele, păturile sau vazele pot adăuga un aspect unitar camerei și pot evidenția frumusețea imaginii de design.

4. Impact emoțional

Nu uitați de impactul emoțional. Colecția "Gentle Touches" evocă sentimente de bucurie, fericire și pace. Așezați imagini din ea astfel încât să le puteți admira în acele momente în care doriți să vă amintiți de bucuriile simple ale vieții.

Aceste tablouri nu sunt doar o operă de artă, ci și o completare plăcută a atmosferei din casa dvs. Cu ajutorul acestor sfaturi, le puteți amplasa astfel încât să devină o adevărată bijuterie în interiorul dvs.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NzA0OWRkNz