Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » NOUTĂȚI » Pictură structurată pe pânză Morning Temptation


Pictură structurată pe pânză Morning Temptation

Colecția Plaster Art

 


0x
Numar produs: XOGMDPA007E1
Alegeți dimensiunile reproducerilor de autor
Prețul nostru fără TVA : 205,88 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
245,00 Lei

în coş:
   

Picturi pe pânză structurate - NOUA TENDINȚĂ în designul interior

Picturile pe pânză structurate sunt una dintre tendințele în vogă pe care veți dori să le aveți, datorită unicității lor, în casa dumneavoastră. Acestea vă vor atrage atenția prin simplitatea, subtilitatea, caracterul abstract și am putea continua cu ușurință la nesfârșit.

Nici un tablou nu este o copie și toate sunt originale, deoarece artiștii noștri le tratează pe fiecare în parte și își iau timpul necesar pentru a crea o piesă frumoasă. Pentru că am vrut să creăm textura perfectă, am realizat o spatulă specială sub brandul ARTMIE care poate crea linii geometrice și texturi precise pe pânză, astfel încât să fii sigur că tabloul va fi perfect.

Lovely, noua colecție pentru livingul tău

Nu vrem să copiem tendințele, ci vrem să fim creatorii lor. Tablourile structurate sunt o mare sursă de inspirație pentru noi, pentru a crea tablouri noi, unice și originale pe pânză. De aceea am creat NOUA colecție Lovely, în care puteți fi siguri că veți fi singurii din cartierul dvs. care vor avea aceste opere de artă agățate în sufrageria de acasă.

Picturile Lovely sunt pictate de noi pe pânze italiene ARTMIE de înaltă calitate și în diferite forme 3D. arcuri, valuri, linii geometrice sau petale. De asemenea, veți fi încântat de faptul că le putem produce și în dimensiuni mari, astfel încât spațiul din casa dvs. de deasupra canapelei sau patului să fie perfect îmbogățit cu o frumoasă operă de artă. Toată lumea va dori să aibă Lovely acasă. Arătați-le și celor dragi că nicio tendință nu vă va scăpa.

Cum arată colecția Lovely în interior?

Cred că vreți să vă simțiți bine acasă, așa că vom fi bucuroși să vă sfătuim și să dăm o nouă viață pereților dvs. Deși să te lansezi în înfrumusețarea propriei case poate părea stresant la început, crede-mă, îți vom ușura munca. Vom face ca decorarea casei tale să fie distractivă pentru tine! La studioul nostru LIPA, nu ne punem limite imaginației, așa că îți vom realiza tablouri în combinațiile tale preferate de culori care nu se vor demoda niciodată.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NmNhYWF