Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Tablouri pe sticla

Tablouri pe sticlă MIRRORA


Lei
Lei

Prețul nostru 69,50 Lei

nou

TABLOURI PE OGLINDA MIRRORA

Tablourile pe oglinda MIRRORA sunt o noutate in lumea decoratiunilor de perete. Acest tablou de perete este printat cu ajutorul unor tehnici elvetiene, pe oglinda solida de calitate superioara. Motivele sunt potrivite pentru orice interior pe care doriti sa-l decorati intr-un stil glamorous.

Tablourile pe oglinda sunt printate cu vopsele de pamant, combinatie de culori alb-negru si pasteluri. Motivele creeaza un efect 3D cea ce face acest tablou sa fie foarte interesant. De aceea tabloul devin un mediu viu, care din orice unghi de privire arata diferit, de asemenea, acest tablou poate fi luminat.

Aceste tablouri pe oglinda sunt formate din trei piese si arata extraordinar, indiferent daca motivul este de aceasi culoare in toate piesele, sau toate trei piese contin culori diferite dintr-o paleta de culori. Faptul ca acest tablou pe oglinda poate fi folosit si ca o oglinda, va da un potiv mai mult sa-l aveti in casa. Multumita materialelor de calitate superioara care au fost folosite la fabricare, puteti fi siguri ca aceste culori nu se vor estompa nicio data.. Tehnica de printare UV ofera o imprimare de durata lunga si de o calitate extraordinara.

Tablourile MIRRORA sunt excelente, se intretin foarte usor. Ajunge doar sa fie sterse cu un prosop si cu o solutie pentru geamuri, asa tablourile vor straluci din nou. Va rugam sa aveti grija ce solutii de sters folositi si sa folositi doar prosop special pentru sticla, oglinda sau monitoare. Pe tablou nu ar trebui sa ramana urme de praf.

Cum trebuie agatate tablourile Mirrora pe perete?

Agatarea tablourilor pe perete este foarte simpla, ele contin un sistem de agatare special. Grosimea suruburilor si a diblurilor se poate regla in functie de grosimea peretilor. Aveti in vedere ca este vorba de un tablou cu design special care defapt este o oglinda care trebuie sa fie pozitionata conform functiei pe care o are.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MDcwZjVhYz