Introducere » Gift Voucher » BIRTHDAY - Gift VOUCHER


        

BIRTHDAY - Gift VOUCHER

tablouri moderne

Transp. gratuit

 

Numar produs: XVANDP
Luni - Vineri: 10:30 - 17:30
Livrare GRATUITĂ: La cumpărarea peste 250 RON
Info / Comenzi telefonice: 035 / 922 8030
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Selectează valoarea voucherului:
Prețul nostru fără TVA : 63,03 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
75,00 Lei

în coş:
  buc  

poklon VAUČER s mogućnosti zamjene s navršavanjem godina slavljenika. Broj godina nam napišite u komentaru naružbe.

poklon VAUČER u navedenoj sumi se može iskoristiti samo pri internet kupnji www.tablomania.ro. Više informacija o uvjetima i načino uporabe poklon vaučera možete naći u Općim uvjetima poslovanja.

Dragi clienti, dorim sa va informam ca, datorita situatiei actuale, voucherele cadou se pot trimite doar in format electronic. Prin urmare, va rugam sa alegeti modalitatea de plata in avans in cazul in care comanda contine voucher cadou. In cazul in care ati comandat doar voucher cadou pe care il vom trimite prin e-mail - nu achitati taxa pentru livrare. Prin urmare, la plasarea comenzii de voucher, va rugam introduceti LIVRARE GRATUITA, in caz contrar nu vom putea trimite voucherul. Va multumim pentru intelegere si va dorim toate cele bune.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ODRhND