Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Fotografie pe pânză - PANORAMA


Fotografie pe pânză - PANORAMA

tablouri moderne

 

nou


0x
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBFOTO-P
Tema: din fotografie
1. Selectează dimensiunile 1
Prețul nostru fără TVA : 83,95 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
99,90 Lei

în coş:
  buc  

* Timpul de livrare a fotografiilor pe pânză este de 6 - 8 zile lucrătoare de la primirea plății. ** Dacă clientul trimite o fotografie de slabă calitate la efectuarea comenzii sau este necesară o anumită prelucrare, serviciul de asistență clienți trebuie să solicite o fotografie nouă de la client după care este confirmată calitatea fotografiei de către designerul nostru grafic.

Dacă clientul nu răspunde în termen de 5 zile lucrătoare, vom considera că este de acord cu schimbarea noastră, așa că imprimăm și trimitem imaginea. Dacă nimeni nu vă contactează - nu vă faceți griji, totul este în regulă. În curând poza dvs. va fi acasă :)

Transformă fotografiile, ilustrațiile și graficile în tablouri pe panza. Tablourile printate pe panza pot fi agatate cu usurinta ca și decoratiuni de perete astfel poți decora casa ta. Vă vom printa fotografia pe pânză de înaltă calitate 100% bumbac, care este pusă pe rama de lemn. Panza este rezistenta la UV, din materiale eco, fără miros.

Tablourile de perete sunt realizate în diferite dimensiuni, sub formă de pătrate, dreptunghiuri sau forma panoramică.

Posibilitatea de a face în stil ALB-NEGRU sau SEPIA .

FOTOGRAFIi PE PANZA DE TOATE DIMENSIUNILE ȘI FORMATE, PRECUM și TABLOURI CANVAS din 3-piese ȘI 5-piese, LA ACELAȘI PREȚUL UNUI TABLOU OBIȘNUIT!

ÎNCÂT NU VĂ CONVIN DIMENSIUNILE, SCRIEȚI-NE CE DORIȚI!

*ATENȚIE! Crearea acestui tablou special este un proces foarte atent și responsabil pentru noi, în care investim multă energie și dragoste. Deoarece munca pentru produsele "la comandă" nu poate fi realizată de două ori identic, abordăm fiecare comandă individual și lucrăm la ea pentru fiecare client în parte. După aprobarea dvs. obligatorie a lucrării grafice, motivul este trimis direct la printat. Aceaste tablouri personalizate, care nu sunt standard, este unic și nu se încadrează în gama noastră standard, așa că vă rugăm să vă asigurați că achitași comanda în avans. Dorim să vă informăm că, având în vedere produsele non-standard și menționate anterior, astfel de produse NU sunt reglementate de Legea privind protecția consumatorului, potrivit căreia consumatorul are dreptul de a anula achiziția în termen de 14 zile fără motiv, cu excepția cazului în care există defecte tehnice ale mărfii..*

*Mai multe informații despre rezoluția minimă în pixeli și alte cerințe privind calitatea și formatul fotografiilor găsiți în Termenii și condițiile noastre generale*

*În cazul comenzilor cu mai multe bucăți de motive de aceeași dimensiune - toate fotografiile pot fi ambalate și încărcate ca fișier .zip sau .rar*

 width=

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YjkyMz