Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » DECORAȚIUNI DE PERETE » Ceas de perete modern HYPNOTIC


Ceas de perete modern HYPNOTIC

ceas de perete pentru camera de zi

 


0x
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: HMCNH094
EAN: 5902838313572
Prețul nostru fără TVA : 140,25 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
166,90 Lei

în coş:
   

Ceas de perete modern - Eleganță pentru fiecare interior

Uitați de ceasul obișnuit care doar arată ora. Vă prezentăm o colecție de ceasuri de perete moderne care vor adăuga nu doar funcționalitate, ci și un accent de design elegant în sufrageria sau bucătăria dvs. Ceasurile noastre sunt mai mult decât simple dispozitive de măsurare a timpului - sunt decorațiuni de perete care vor lumina orice spațiu.

Eleganță care durează

Designul atemporal al ceasurilor noastre este conceput pentru a flata orice stil de interior. De la ceasuri minimaliste negre cu mâini albe simple la piese sofisticate cu accente strălucitoare de aur, avem un model care să se potrivească cu orice fantezie.

Funcția întâlnește frumusețea

Ceasurile noastre sunt proiectate cu gândul la lizibilitate și estetică. Fie că alegeți un model cu cifre tradiționale sau preferați claritatea indicatoarelor simple, fiecare model garantează o orientare ușoară în timp.

De ce ar trebui să aveți un ceas acasă?

Un ceas nu este doar un instrument practic, ci și un element important pentru crearea unui spațiu de locuit armonios și organizat. În era digitală de astăzi, este ușor să ne bazăm pe telefoane sau pe alte dispozitive, dar ceasurile de perete au ceva ce tehnologia modernă nu poate înlocui - un indicator vizual constant și clar al orei, care promovează atenția și ajută la menținerea unui ritm zilnic.

O curiozitate din istorie

Știați că cele mai vechi dispozitive de măsurare a timpului datează din civilizațiile antice? Ceasurile de perete, așa cum le cunoaștem noi, au început să apară încă din secolul al XIV-lea.


Parametrii produsului:

  • Material: Sticlă acrilică
  • Culoarea mâinii: Alb
  • Mecanism: Mișcare cu cuarț
  • Diametrul cadranului: 30 cm
  • Bateriile AA nu sunt incluse

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NWE4NTY4Yj