Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

Introducere » VeronikaArt

Faces Art - Picturi abstracte moderne create de designerul grafic VeronikaArt

Ca designer grafic, urmăresc în permanență cele mai noi tendințe, pe care le aplic în munca mea. Iubesc minimalismul și cred că lucrurile frumoase nu trebuie complicate. Dimpotrivă - în aceste momente dificile este minunat să mă concentrez asupra detaliilor, care pentru mine sunt în principal trăsăturile feței, ale corpului uman sau ale florilor. Culorile simple sunt pur și simplu pasiunea mea. De obicei creez desene unice în natură cu un creion în mână și o tabletă grafică. Motivele sunt create pentru a se armoniza între ele. O alegere excelentă este abilitatea de a alege mai multe imagini, care apoi creează o unitate de design excelentă pentru peretele interiorul dvs.

Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă - a dvs. VeronikaArt

 

Faces Art - o formă abstractă pentru exprimarea frumuseții feminine

Oamenii au fost mult timp considerați un instrument de exprimare a semnalelor sociale. De la pictorii antici la pictorii moderni, oamenii se află în centrul artei. Datorită cercetărilor, avem noi dovezi neurologice că creierul nostru își amintește chipurile oamenilor într-un mod specific. Când te uiți la fața unei persoane, există o creștere măsurabilă a fluxului de sânge către emisfera dreaptă a creierului, numită și zona fusiformă a feței.

Iar designerul nostru sârguincios Veronica este unul dintre artiștii pe care Faces Art îi ajută să exprime forma abstractă a atractivității feminine, frumusețea naturală combinată cu o paletă de culori originală.

Stil modern abstract

Chipurile abstracte sunt acum un decor foarte căutat. Deși în lumea artei nu este nimic nou, în lumea interiorului, acest stil prinde avânt, iar acest lucru îi fascinează pe fanii modernității. Acest lucru se poate datora reprezentării caracteristice a fețelor și personajelor cu ajutorul mai multor linii și culori, rezultatele finale fiind foarte expresive și în același timp simple opere de artă.

Cu arta putem crea confort în interior. Pereții sunt baza perfectă pentru evidențierea oricărui obiect pe care ați decis să-l agățați pe perete și, în același timp, va trezi bucurie și inspirație în crearea ideilor și în conversații distractive. Arta abstractă este acum la modă și datorită variabilității sale, este disponibilă pentru toate tipurile de gospodărie.

Cum pot fi sigur că aceasta este o imagine de calitate?

Când vine vorba de procesul de producție a imaginii, oferim tot ce putem și suntem stricți cu noi înșine, deoarece satisfacția clienților noștri este pe primul loc. Produsul nostru final este creat foarte detaliat, cum ar fi tipărirea pânzei - tăierea pânzei - îmbinarea lamelor de lemn pe care se întinde pânza, procesul de întindere a pânzei și atașarea acesteia pe cadrul din lemn, ambalarea în folie de protecție cu bule și carton până la livrare. Deoarece este vorba despre munca noastră, produsul trece prin mâinile câtorva persoane și puteți fi sigur că veți primi o muncă 100% de calitate și fără imitații ieftine din China.

Investițiile în tehnologie sunt foarte importante atunci când vine vorba de imagini pe care le tipărim anual mai mult de 18000 de bucăți. De aceea folosim cea mai modernă imprimare foto digitală, impermeabilă, datorită căreia frumoasele culori pline își păstrează aspectul original. Pânza ARTMIE, pe care imprimăm toate tablourile noastre, este realizată în Italia din bumbac 100%. Structura și strălucirea sa delicată din imagine creează o piesă unică și originală. ATENȚIE - cadrele noastre laterale de lemn sunt rotunjite și pânza nu poate fi deteriorată. Ca unii dintre puținii sau chiar singurii, ambalăm și pene din lemn cu tabloul. Acestea servesc drept garanție pentru pânza pe cadru din lemn, de exemplu după 10 ani, pentru a nu se deforma pânza. Datorită lor, puteți întinde din nou pânza.

NmI5NzE