Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Picturi moderne » Pictură decorativă pe pânză - PREMIUM ART - Peaceful Forest Guardian


Pictură decorativă pe pânză - PREMIUM ART - Peaceful Forest Guardian

Colecția Majestic Animals

 


0x
Accesibilitate: În numai 6 - 9 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOGMDPA004E1
Tema: animale
Culoare: albastra
Combinații perfecte: albastru-auriu
Alegeti dimensiunea tabloului PREMIUM ART
Prețul nostru fără TVA : 344,45 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
409,90 Lei

în coş:
   

5 fapte fascinante despre aceste creaturi frumoase pe care poate nu le știai:

1. Tigrii sunt cei mai mari membri ai familiei Felidae, cântărind până la 600 kg.

2. În ciuda mărimii lor, elefanții pot alerga cu viteze de până la 25 de mile pe oră și sunt înotători excelenți.

3. Jaguarii au cea mai puternică mușcătură dintre toate felinele mari, care poate străpunge carapacea unei broaște țestoase.

4. Coarnele de rinocer sunt făcute din cheratină, aceeași proteină care se găsește în părul și unghiile noastre.

5. Coama iconică a leilor masculi nu numai că le îmbunătățește aspectul, dar îi și protejează în timpul luptelor cu alți masculi.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile și abilitățile uimitoare ale animalelor care se găsesc în colecția noastră Majestic Animals. Aduceți aceste creaturi maiestuoase în casa dvs. cu colecția noastră exclusivă de tablouri de înaltă calitate, împodobite cu accente aurii și tușe texturate. Nu numai că vor îmbunătăți estetica spațiului dvs. de locuit, dar vor crește și valoarea generală a proprietății dvs. Nu ratați ocazia de a deține o operă de artă unică, care prezintă frumusețea și puterea naturii în propria dvs. casă.

5 IDEI PENTRU A AGĂȚA COLECȚIA NOASTRĂ DE ANIMALE MAIESTUOASE:

Camera de zi: Animalele sălbatice reprezentate în aceste tablouri sunt punctul focal perfect în orice spațiu de locuit, datorită prezenței lor îndrăznețe și puternice. Luați în considerare agățarea unei piese mai mari deasupra canapelei sau a șemineului pentru a îmbunătăți instantaneu aspectul și senzația spațiului dvs.

Hol: O piesă mai mică din colecția noastră Majestic Animals poate adăuga o notă de căldură și de bun venit oricărui hol de intrare. Agățați-o pe peretele opus ușii de la intrare pentru a face o primă impresie impresionantă.

Akitchen cu o notă de rafinament. Agățați unul dintre tablourile noastre deasupra mesei de luat masa pentru a vă impresiona oaspeții. Pensulațiile structurate și accentele aurii vor emana un sentiment de lux și rafinament.

Dormitor: Cu tonuri pastelate liniștitoare și prezența maiestuoasă a animalelor, tablourile noastre sunt un plus excelent pentru orice dormitor. Agățați unul dintre acestea deasupra patului dvs. pentru o priveliște senină și inspirată care vă va ajuta să vă relaxați și să vă destindeți.

Ce dimensiune ar trebui să aibă tabloul? Țineți cont de stilul general al camerei dvs. atunci când decideți dimensiunea și amplasarea tabloului. O piesă mai mare se poate potrivi unei camere spațioase și minimaliste, în timp ce o piesă mai mică, cu detalii complicate, se poate potrivi unui spațiu confortabil și eclectic.

Colecția noastră Majestic Animals va adăuga o notă de uimire și frumusețe decorului casei tale, indiferent de locul în care o agăți.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OWViM