Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Picturi după numere » Pictura după numere GRĂDINA CU FLORI - Level Starter SPECIAL BLACK EDITION


Pictura după numere GRĂDINA CU FLORI - Level Starter SPECIAL BLACK EDITION

set pentru pictura după numere ARTMiE

 


0x
Accesibilitate: În numai 4 - 7 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XONBCA003E1
Producător: ARTMIE
Alegeți dimensiune pentru setul de pictură pe numere
Prețul nostru fără TVA : 87,31 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
103,90 Lei

în coş:
  buc  

Pictură după numere pe pânză neagră profi - SPECIAL BLACK EDITION

Sunteți familiarizat cu pictura pe numere? Aceasta este un trend, în care sunt combinate dragostea pentru artă și relaxarea perfectă. Secretul constă în pictarea cu vopsele acrilice a unor pătrate mici, marcate cu numere pe o pânză - până când obțineți o operă artistică minunată. Astfel veți crea un decor original - un tablou pictat, care va insufla viață pereților dvs.

Pictura pe numere pe o pânză albă cunoașteți deja. De asemenea v-ați îndrăgit și versiunea Premium cu foiță de aur. Pentru că iubim această distracție creativă, am ridicat-o la nivelul următor - pictură pe numere, dar pe o pânză neagră. Un fundal original, care vă tentează să scoateți pensulele și să deveniți creativi.

DE CE ESTE PICTURA DUPĂ NUMERE PE P NZĂ NEAGRĂ AT T DE SPECIALĂ?

Fundalul negru garantează impresia de profunzime intensă a lucrăriilor dvs. Deschide noile posibilități de a vă juca cu nuanțele culorilor. Pe perete - arată elegant și minimalist. Imaginea rezultată va contrasta frumos cu peretele, accentuând interiorul cu o impresie artistică. Dezvoltați-vă și relaxați-vă.

Veți reuși chiar și fără experiență anterioară cu pictura. Ajunge să vă alegeți un motiv, dar nu neglijați nivelul de dificultate a picturii, care este indicată pentru fiecare motiv în parte - începător, mediu și avansat. Așadar, dacă îndrăzniți să pictați motive mai complexe, alegeți nivelul avansat. Pentru începători, recomandăm un nivel de începător sau mediu.

SETUL PICTURA PE NUMERE ARTMIE CONȚINE:

În pachet veți găsi pânza de pictură neagră PROFI din bumbac, de producție tradițională italiană, cu un gramaj ridicat de 320 g/m2. Pe pânză sunt preimprimate cu cerneală albă căsuțele cu numerele de pictat.

Pânza ARTMIE® este întinsă pe un cadru gros de molid și acoperită cu mai multe straturi de grund acrilic. Punem accentul mare pe calitatea produselor, așa încât experiența dvs. să fie peste limita așteptărilor.

În set veți găsi vopsele acrilice calitative în recipiente (3 ml), pregătite exact pentru motivul dvs. și, de asemenea, un set de pensule ARTMIE®. În colet sunt atașate și și penele de tensionare, pe care le puteți folosi pentru o întindere mai bună a pânzei, dacă este nevoie. Șablonul cu detalii despre pictura pe numere este inclus.

 width=

Sfat: Vopselele acrilice nu trebuie diluate cu apă, ele sunt pregătite așa încât să aibă putere de acoperire bună și o consistență potrivită.

(Dacă alegeți să pictați pe numere doar pe pânza fără cadru, veți primi toate cele specificate mai sus. Cu toate acestea, pânza nu va fi întinsă pe un cadrul din lemn de molid, adică va fi fără șasiu).

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YWM1ZWRl