Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Picturi după numere » Pictura după numere ÎNGERTUL CU INIMA - Level Medium


Pictura după numere ÎNGERTUL CU INIMA - Level Medium

set pentru pictura după numere ARTMiE

 

nou


0x
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XONAM029E1
Tema: înger
Culoare: multicolor
Combinații perfecte: multicolor
Alegeți dimensiune pentru setul de pictură pe numere
Prețul nostru fără TVA : 52,86 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
62,90 Lei

în coş:
  buc  

"Dacă alegi opțiunea fără cadru, noi îți trimitem pânză care nu o să fie întinsă pe cadrul de lemn. Tot setul la pictura pe numere este inclus în preț."

.

Pictura după numere - o mare activitate de agrement. Căutați o activitate creativă cu care vă puteți relaxa, care să vă relaxeze gândurile și corpul? Pur și simplu, aceasta este ceva precum o carte de colorat pentru adulți, dar și pentru copii. Însă marea diferență este că, în acest caz, pictați pe panza ARTMIE reală din bumbac 100% pe un cadru PROFI cu o greutate de până la 320 g / m2, pe care pictează și pictori profesioniști. Acesta este un mod minunat de a petrece timp creativ cu familia.

Pictura după numere - ce este?

Dacă încă nu ați auzit de această tehnică fenomenală, nu pierdeți timpul, o puteți încerca imediat. Aceasta este o activitate utilă pentru copiii dvs., dar, desigur, și pentru dvs. adulți. Există câmpuri albe marcate cu numere peste tot pe pânză. Găsiți vopsea acrilică adecvată (3 ml) pentru fiecare dintre ele. Alături de tablou, veți primi și un set de pensule, o schemă de pictură, datorită căreia veți începe imediat să pictați. Nu este necesar să diluați vopsele acrilice din pachet cu apă, deoarece acest lucru poate reduce puterea de acoperire a vopselei.


Setul complet pentru pictura cu numerele ARTMIE conține:

  • Pânza ARTMIE din bumbac 100% pe un cadru PROFI cu o greutate de până la 320 g / m2 și o schemă imprimată cu numere

  • Profil de molid de înaltă calitate, puternice și ușoare, ale căror margini sunt rotunjite pentru a preveni deteriorarea pânzei

  • wedge-uri (pene) - pentru a fixa pânza care este strânsă pe cadru și datorită lor puteți fi sigur că imaginea dvs. va fi perfect strânsă chiar și după mulți ani.

  • set de vopsire - 3 pensule cu grosimi diferite

  • set de vopsele acrilice în recipiente (3ml) cu un asterisc (asteriscurile indică numărul de nuanțe, adică câmpuri)

  • o schemă desenată, care vă va ajuta să pictați imaginea cu exactitate

  • Dacă alegi varianta fără ramă, îți vom trimite o pânză, care nu va fi întinsă pe cadru de lemn. Împreună cu pânza, trimitem: culori, pensule ARTMIE de calitate, șablon și instrucțiuni pentru pictat

Pictura după numere pentru copii

Dezvoltarea unei mai bune coordonări a mâinilor, ochilor, o mai bună concentrare, menținerea atenției etc. Putem enumera multe alte laturi bune ale picturii după numere. Permiteți-le micuților să se joace și uneori să devină artiști precum Rembrandt, Leonardo da Vinci, Claude Monet sau Pablo Picasso. De obicei, copiii aleg imagini după numere cu motive animale. De aceea, oferim imagini cu elefanți, cai, zebre, lei sau, de exemplu, girafe. Și pentru că, pe lângă copii, părinții să se poată distra și ei, am completat această ofertă cu motive de peisaje, femei, orașe, portrete etc. Desigur, cel mai bine este să încercați și să vă convingeți, chiar astăzi.

Maľovanie podľa čísel

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OTI0Nz