Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » NOUTĂȚI » Picturi moderne pe pânză - Jungle's Emerald Symphony


Picturi moderne pe pânză - Jungle's Emerald Symphony

Frumusețe naturală colecție de picturi

 

discount 10%


0x
Accesibilitate: În numai 6 - 9 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOGMDPA009E1
Tema: plante
Culoare: multicolor
Combinații perfecte: multicolor
Alegeti dimensiunea tabloului PREMIUM ART
Pret initial - anterior discount 334,90 Lei
Prețul nostru fără TVA : 253,29 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
301,41 Lei

în coş:
   

Cele mai populare 4 motive de tablouri și motivele pentru care ne place atât de mult să le punem în casele noastre

1. Știați că prezența florilor într-o cameră are un efect pozitiv asupra emoțiilor și stării noastre de bine, conform studiilor? Cu colecția noastră de tablouri decorative, poți aduce un pic de fericire și bucurie în casa ta.

2. Ați auzit că s-a dovedit că plantele și natura ne relaxează mintea și corpul? Acestea vă pot ajuta să creați acasă o atmosferă liniștită, perfectă pentru relaxare și destindere.

3. Un fapt interesant este că temele femeilor au fost adesea criticate și chiar interzise în trecut din cauza presupusei lor influențe asupra societății. Astăzi, însă, din fericire, arta care înfățișează femei devine o parte recunoscută și respectată a lumii artei.

4.Arta abstractă ajută la relaxare și la o stare de bine. Acest lucru se datorează formei lor expresive, nereprezentative, care stimulează imaginația și încurajează autoreflecția. De aceea, picturile pe pânză sunt un accesoriu ideal pentru orice casă modernă.

Decorată cu accente aurii și tușe texturate, colecția de tablouri de artă Natural Beauty este creată de un grup de experți și artiști moderni în decorarea pereților. Colecția prezintă motive originale uimitoare cu elemente de artă premium și va fi exact ceea ce căutați pentru interiorul dvs.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZjUyOTBmY