Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Tablouri LIPA » Reproduceri de autor pe pânză FLORI XOBAM024E1


Reproduceri de autor pe pânză FLORI XOBAM024E1

Reproduceri de autor din atelierul Lipa

 

nou


0x
Accesibilitate: În numai 3 - 5 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOBAM024E1
Tema: flori
Culoare: verde
Alegeți dimensiunile reproducerilor de autor
Prețul nostru fără TVA : 180,59 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
214,90 Lei

în coş:
  buc  

Tablouri pe pânză - Reproducere de autori

Aceste tablouri fac parte din categoria decorațiunilor moderne care sunt din ce în ce mai folosite. La cererea dumneavoastră ne am decis să vă facem o ofertă specială. Am început să printăm din tablourile pictate manual din atelierul Lipa pe pânză de pictură din bumbac. Suntem siguri că nu puteți face diferența între aceste tablouri printate și cele pictate. Avantajul este că aceste reproduceri de autori pot fi livrate la dumneavoastră în doar căteva zile.

În magazinul nostru online se găsesc mai mult de 15 000 de tablouri. Pentru o alegere mai bună și mai ușoară, în această categorie am pus doar tablourile cele mai căutate. Cu siguranță o să vă placă motivele de flori, natură, animale, femei sau motive din arta abstractă.

Cea mai importantă parte sunt materialele folosite, pânza de pictură, șasiul și culorile pentru pictură. În urmaturul text o să vă prezentăm căteva informații importante pentru procesul de producție:

1. În acest proces se folosește cea mai modernă imprimantă digitală rezistentă la apă, mulțumită careia culorile frumoase nu se estompează și își păstrează aspectul original.

2. Pânză de pictură din brandul ARTMIE produsă în Italia 100% bumbac. Pânza are o textură specială și nu strălucește la razele soarelui. Aceste tablouri sunt unice și de calitate superioară.

3. Șasiu este fabricat din profile solide de ienupăr ARTMIE, cu margini rotunjite. Aceste margini rotunjite protejează pânza de uzură.

4. Se folosesc culori de pictura de calitate superioară care nu dăunează grav asupra mediului și nu poluează.

5. Toate reproducerile de autori sunt produse în UE după cele mai înalte standarde.

6. Tablourile sunt împachetate în folie cu bule pentru protecție și în cutie din carton de calitate. Cu fiecare tablou veți primi și agățători gratuite.

Cum se pune tabloul pe perete?

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OTFkZTNlY2