Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

Introducere » Dan Johannson

Tablouri canvas Dan JOHANNSON

 

Dan Johansson nu este doar un designer,  este artist iar în timpul liber și un turist pasionat. Se inspiră din copilărie, pe care și-a petrecut-o în partea de sud a Islandei. La vârsta de 4 ani, a urmărit procesul de lucru al tatălui său în atelierul de fierarie și de acolo și inspirația pentru lucrările sale. Dan Johansson dorește să aducă experiența lui în casa ta și să reînvie dragostea pentru natură și respectul pentru această meserie.

Tablourile lui Dan Johannson oferă vizualizarea în atelierul tipic, stil loft la milocul secolului 20-lea. Peisaje și fragmente de amintiri pe care le-a utilizat și transferat într-o epocă modernă. Așa cum și fiecare material are caracteristici speciale și Dan a inclus diversitatea și calitatea în lucrările sale. Acesta combină materiale, cum ar fi betonul, piele, rugina, piatra, diverse pietre prețioase și alte materiale naturale, care combina casa ta cu natura.


Sub brand-ul Dan Johannson se ascunde originalitatea, spiritul epocii moderne și frumusețea pe care natura o oferă. Fiecare tablou ne oferă adăpost și simplitate. În lucrările sale, Dan arată o legătură indestructibilă a omului modern și natura.

În lucrările sale sunt prezentate și povestite poveștile din călătoriile sale. Își reamintește de frumosețea pădurilor, râurilor și de natura pură care a devenit casa lui. În fiecare lucrare a lui Dan Johannson, poți observa dezvoltarea civilizației, care a evoluat mereu în armonie cu natura. Regăsește-te în ideile lui Dan și alege tabloul care te va inspira și încanta.


Lei
Lei


nou


nou
reducere


nou
reducere


nou


nou
reducere


Preț obișnuit 112,90 Lei

Prețul nostru 74,90 Lei

nou


Preț obișnuit 112,90 Lei

Prețul nostru 74,90 Lei

nou


Preț obișnuit 112,90 Lei

Prețul nostru 74,90 Lei

nou


Preț obișnuit 157,90 Lei

Prețul nostru 100,90 Lei

nou


Preț obișnuit 157,90 Lei

Prețul nostru 100,90 LeiPreț obișnuit 157,90 Lei

Prețul nostru 100,90 Lei

nou


Preț obișnuit 179,90 Lei

Prețul nostru 123,90 Lei

nou


NWNkNTZlZ