Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » PREMIUM ART ♥ » Tablouri canvas PREMIUM ART - Femeia cu pălărie


Tablouri canvas PREMIUM ART - Femeia cu pălărie

Kolekcia cu foiță aurie

 


0x
Accesibilitate: În numai 6 - 9 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOGPA007E1
Producător: ARTMIE
Alegeti dimensiunea tabloului PREMIUM ART
Prețul nostru fără TVA : 323,45 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
384,90 Lei

în coş:
  buc  

Tablouri de aur pe pânză: în ce constă unicitatea și aspectul luxos a PREMIUM ART?

Noutatea noastră PREMIUM ART este profund înrădăcinată în materialele calitative, și în modul prelucrării foiței de aur pe pânză. Esența constă în grija personală, cu accentul la detaliu. Obținerea unui obiect sau a unei experiențe de lux nu trebuie, de regulă, să coste o grămadă de bani.

Faptul de a avea lucruri frumoase și un spațiu înconjurător plăcut, contribuie considerabil la calitatea vieții noastre. Adăugați valoarea interiorului dvs.cu tablourile pe pânză. Veți vedea că într-un mediu mai frumos se trăiește mai bine.

Cum aplicăm foița de aur pe tablouri pe pânză?

Aplicarea foiței de aur pe pânză este un proces creativ, unic și delicat. Necesită experiență și de ani de practică. De 15 ani insuflăm viață pereților și suntem garanția 100% a lucrărilor realizate manual. Fiecare tablou este creat separat, motiv pentru care este atât de valoros și unic.

Procesul de producție este foarte exigent, deoarece este combinat cu o imprimare digitală impermeabilă de ultimă generație, și apoi cu aplicarea manuală a foiței de aur. La final, tabloul este supus unei inspecții, prin care se controlează, dacă foița de aur nu se află cumva în zonele pânzei, în care nu are ce căuta.

Tablourile de pe perete ajută în transformarea spațiului, îi adaugă culoare și emoție și îl fac pe om să se detașeze de cotidianul și de banalul.

 

Ce știm din istoria aplicării aurului pe obiecte?

Foile de aur reprezintă o artă tradițională, care există încă de pe vremea vechilor egipteni, și a fost folosită pentru a reînvia arta picturii decorative, dar și pentru decorarea lemnului, pielii sau sticlei.

În prezent, această tehnică veche de decorare este combinată cu tehnologii și metode moderne, pentru înfrumusețarea sferei de design interior - tablouri sau alte tipuri de artă.

Noi vom crea o operă de artă unică, combinată cu o imprimare digitală modernă, rezistentă la apă, și cu lucrări pictate manual, în aplicarea foiței de aur.

Vor reuși tablourile de aur din colecția PREMIUM ART să ridice valoarea unui imobil?

Tablourile din aur sunt piese de interior unice, care contribuie la ridicarea valorii unui imobil. Datorită designului original, și a faptului că este un tip artistic rar, veți avea sigur mai mulți vizitatori acasă, deoarece toată lumea va dori să vadă decorațiunile frumoase din casa dvs.

Prietenii vor reveni cu mare plăcere în casa dvs. pentru a admira tablourile atârnate pe perete. Veți vedea, cum acest tip de tablouri va contribui la o atmosferă mai plăcută în casă.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu unic pentru interiorul dvs., alegeți noutatea noastră PREMIUM ART! Indiferent de spațiu, tablourile cu foiță de aur aplicată, vor accentua instantaneu sentimentul de rafinament și lux. Va fi o completare excelentă pentru pereții dvs.

 width=

Cum se deosebește PREMIUM ART de celălalte decorațiuni?

  1. Folosim imprimarea foto digitală modernă, rezistentă la apă, datorită căreia culorile de pe pânză sunt saturate, își păstrează luminozitatea și nu se estompează
  2. Foițele de aur sunt aplicate cu mare grijă, bucată cu bucată. Rezultatul este o imagine cu aspect perfect, care arată luxos pe perete
  3. Pentru print, folosim pânză specială de origine italiană sub marca noastră ARTMIE, pânza fiind realizată din bumbac 100%. Se caracterizează prin textura sa, în lumina soarelui nu devine transparentă, iar luciul fin de pe suprafața pânzei completează efectul lucios dorit.
  4. Ramele ARTMIE sunt realizate din profil de molid solide de înaltă calitate, rotunjite la margini. Acest lucru este foarte important, deoarece astfel, pânza nu se va deteriora pe margini.
  5. Suntem ECO, așa că folosim vopsele de înaltă calitate, fără miros sau substanțe nocive emise în aer. Este important ca noi și copiii noștri să trăim într-un mediu sănătos
  6. Produsele noastre sunt ambalate în folie cu bule și cutii de carton calitative, pentru a preveni deteriorarea. Gratuit adăugăm mânere pentru agățare și niște șuruburi micuțe.
  7. Tablourile de aur sunt o piesă unică pentru designul interior, iar popularitatea lor a crescut enorm în ultimii ani, deoarece pot fi folosite pentru decorarea rafinată a holurilor, camerelor sau a altor spații din hoteluri, restaurante sau diverse locații.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ODE5O